Produse


"Pentru comenzi în pagina de Contact!"

Mierea Polifloră este culeasă de pe toate florile,este aromată placută la gust.Mierea de albine, cel mai dulce şi miraculos produs al naturii, rezultă din prelucrarea de către albinele melifere a nectarului florilor sau al altor substanţe dulci gasite de ele, tot in natură!!!

Mierea de Salcâm!
Este uşor de recunoscut după culoarea sa ce variază de la incolor la galben deschis, luminos. Este printre cele mai căutate sorturi de miere, fiind considerată miere de calitate superioară-medicament!  
Mierea de Tei
Este una dintre cele mai apreciate sortimente de miere fiind bogată in vitamine si aminoacizi. Culoarea ei este galben deschis, iar cristalizarea ei se declansează la câteva luni dupa extragerea din faguri. Este recomandată in tratarea afecţiunilorsistemului nervos si a insomniilor.

                                                                                   

 

Ceara este un produs de origine animală, secretat de glandele ceriere ale albinelor, servind ca materie primă pentru construirea fagurilor. Se intrebuinţează in numeroase ramuri ale industriei, in cercetări ştiinţifice şi pentru prepararea fagurilor artificiali.
Compoziţia chimică a cerii este complexă, fiind formată in linii generale, din diverse tipuri de alcooli, esteri, hidrocarburi, caroteni etc.
Ceara conţine substanţe cu efect bacteriostatic şi bactericid. Se recomandă mestecarea acesteia precum guma de mestecat in cazul răcelilor, infecţiilor cavităţii bucale, gât.

Propolis:
Propolisul este un antibiotic natural care câștigă din ce în ce mai multă popularitate în cadrul terapiilor alternative. Este una din acele produse ale albinelor care întradevar te lasă uimit în fața abilității organizatorice ale acestor insecte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu